Skip to main content

Yritys

Juuret 1970-luvulla

Erkki Niemi hankki vuonna 1978 metallisorvin autotalliinsa ja perusti toiminimen, koska oli haaveillut omasta yrityksestä. Vuotta myöhemmin hän ryhtyi päätoimiseksi yrittäjäksi ja alkoi laajentaa toimintaa. Syntyi Konepaja E. Niemi, joka rakennutti Nekopan nykyäänkin käyttämät toimitilat Turengissa.

Suomen talous vajosi ja vuonna 1992 isojen ratkaisujen myötä syntyi Nekopa Oy. Se kasvoi nopeasti ja palkkasi palvelukseensa edeltäjänsä koneistajia ja hitsaajia. Osa heistä työskentelee edelleen yrityksessämme.

1990-luvun loppupuolella toimintamme kasvoi edelleen ja laajensimme hallia.

Toiminta tätä päivää

Vuonna 2004 Nekopa siirtyi uudelle sukupolvelle Erkki Niemen pojan Harri Niemen ottaessa vetovastuun.

Konekantamme ja osaamisemme ovat ajan tasalla. Työstökeskustyöt, aarporaus, sorvaus, jyrsintä, poraus ja hitsaus onnistuvat asianmukaisilla koneilla ja laitteilla. Koneistajamme ovat tottuneita ja päteviä työstämään monenlaisia raaka-aineita, kuten haponkestävää terästä ja muovia. Työntekijöidemme ammattitaito pysyy vireänä ja kehittyy edelleen, koska valmistamme pääasiassa yksittäiskappaleita ja piensarjoja. 

Konepajallamme hyvä sijainti Etelä-Suomen sydämessä

Sijaitsemme Turengissa - vain 15 kilometrin päässä Hämeenlinnasta ja noin sadan kilometrin päässä Tampereelta ja Helsingistä. Keskeisen sijaintimme ansiosta kuljetusliikkeet hakevat ja toimittavat valmiita tuotteitamme asiakkaillemme ympäri Suomea joka päivä.


Nekopa Oy

Painotie 19
14200 TURENKI
Puh: (03) 656 200
Fax: (03) 656 2030
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

suomen vahvimmat

menestyjat 2022 2023

kasvuyritys 2023